WE PRINT YOUR THOUGHTS

Kijk verder voor meer informatie

Grafisch ontwerp diensten

Hii! Ik ben Mirthe. Super leuk dat je op mijn pagina bent beland!

Ik ben een jonge onderneemster, 15 jaar, die dol is op illustreren. Ik maak illustraties, kaarten, gif’jes en nog veel meer. Bijvoorbeeld voor andere ondernemers die willen opvallen met hun bedrijf. Als ik gevraagd word door ondernemers voor het helpen op grafisch gebied, neem ik ze alles uit handen, na een kort gesprekje om je wensen en behoeftes te achterhalen, ga ik aan de slag en heb jij geen zorgen meer aan je hoofd. Ik weet namelijk hoe moeilijk het kan zijn en hoeveel tijd het kost om dit allemaal zelf te moeten regelen en daarom ben ik er voor jou!

Ik wil graag met mijn aanbod creativiteit en plezier overbrengen door anderen te helpen. Hiervan kan ook jij gebruik maken, vul dan het onderstaande contactformulier in en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op en gaan wij aan de slag!

Mijn aanbod:

  • Een gesprek om naar je wensen en behoeftes te luisteren;
  • Een persoonlijke illustratie naar wens;
  • Wat ik voor je kan doen is vormgeven van drukwerk, digitale producten, of ontwerpen. Hierbij kan je denken aan: brochures, folders, affiches, kaarten, visitekaartjes, gifjes en huisstijl, maar ik kan nog veel meer voor je doen;
  • Prijs: €10,00 per uur

 

Contactformulier