WE PRINT YOUR THOUGHTS

Kijk verder voor meer informatie

Welkom op onze site! Leuk dat u een bezoekje aan ons brengt! CreaTextiel is een bedrijf, aangedreven door een jong, fris, maar tegelijkertijd professioneel en geambieerd team. Wij richten ons op het personaliseren van producten voor bedrijven en particulieren. Van bijvoorbeeld relatiegeschenken als baby rompertjes, knuffels en kussenslopen tot aan (bedrijfs)kleding als jassen, truien en nette polo shirts.  Bij ons is het mogelijk om, naast het bedrukken van onze eigen producten, ook  zelf  producten aan te leveren en die door ons te laten bedrukken voor u. Wij denken graag mee met onze klanten en over zijn of haar ideeën en  wensen. Ook bieden wij grafisch ontwerp diensten aan.

Bent u benieuwd naar onze producten en diensten? Kijk dan gerust verder op onze site en onze sociale media platformen. Heeft u verder nog een vraag, komt u ergens niet uit of heeft u behoefte aan persoonlijke ondersteuning door ons en wilt u dat wij met u meedenken, dan kunt u altijd gerust contact met ons opnemen. Wij staan graag voor u klaar om u te helpen.

Hoe wij er zijn voor onze klanten

Persoonlijke en goede service voor onze klanten

Wij staan gekenmerkt voor de persoonlijke en goede service die wij bieden aan onze klanten. Wij vinden het belangrijk om de tijd te nemen voor onze klanten, zodat wij ze goed kunnen helpen en begeleiden met het vervullen van hun wensen en ideeën. Indien het wederzijds is, vinden wij het ook altijd leuk om onze klanten te leren kennen.

Het aanbieden van een ruime keuze

Onze bedrijfsactiviteiten zijn erg ruim, zodat wij zo veel mogelijk mensen kunnen helpen met hun wensen. Voor onze zakelijke klanten, zodat wij hun alles kunnen bieden om professioneel en goedogend voor de dag te komen.  Door ons ruime hulp, kunnen wij jou helpen met de gehele uitstraling van jouw onderneming. Van logo en huisstijl tot bedrijfskleding.

Goede kwaliteit, tegen scherpe prijzen

Wij bieden producten en diensten aan van goede kwaliteit en wij werken hard om onze kwaliteit verder te verbeteren. Tegelijkertijd bieden wij onze producten en diensten aan voor een scherpe prijs, hoewel het extra uitdaging is om als kleinbedrijf scherpe prijzen aan te bieden als de grotere bedrijven in onze sector, doen wij daar wel ons best op.

Klanttevredenheid hoog in het vaandel hebben zitten

Voor ons is het helpen van klanten met hun wensen en hun ideeën en hun tevredenheid daarover heel erg belangrijk. Immers is ons doel om onze klanten te willen helpen en dat doen wij door middel van de producten en diensten die wij bieden. En dat willen wij goed doen. Of wij dat doen ook doen, kunnen alleen onze klanten bepalen.

Het team achter het bedrijf

Mijn naam is Adam en ik ben de oprichter en eigenaar van CreaTextiel. Ik heb CreaTextiel opgericht op 16-jarige leeftijd in 2020. Ik ben momenteel 17 jaar en naast mijn onderneming werk ik hard voor mijn VWO-opleiding. Er zijn tijden waarbij deze combinatie lastig kan zijn, omdat beide veel tijd vergen, maar zelf vind ik de moeite helemaal waard. Ik vind dat deze twee zaken elkaar goed aanvullen en dat vind ik het leukste eraan. Kennis die ik opdoe op school, kan ik gelijk praktiseren in mijn bedrijf en andersom geldt ook hetzelfde. Wat ik leer met mijn bedrijf, maakt mij tot een betere student.

Als ik reflecteer op mijn, ben ik best tevreden en trots, ook al vind ik dat erg moeilijk te zeggen over mezelf, maar ik heb een onderneming, combineer dat met een VWO-opleiding en tegelijkertijd heb ik het niet mee, omdat  ik een zware visuele beperking heb, dus als ik reflecteer op mezelf en met wat ik bereikt heb tot nu toe, ben ik zeer tevreden en dankbaar.

Wat mijn taken zijn binnen het bedrijf zijn alle activiteiten van het bedrijf overzien en zorgen dat alles in goede banen blijft lopen. Ik ben althans verantwoordelijk voor deze hele zaak. Ik heb een actieve rol bij alle processen binnen het bedrijf. Ik werk mee op de productievloer, ik denk mee over onze marketing, ik verzorg alle administratiezaken en ik ben het aanspreekpunt voor het bedrijf, dus heeft u in het verleden contact gehad met ons of zal u dat in de toekomst nog doen, dan zal ik u waarschijnlijk te woord staan. Hoewel ik de eigenaar ben van het bedrijf en dus de eindverantwoordelijke, geloof ik meer in een team waarin iedereen gelijkwaardig is, even belangrijk is en ieder zijn mening en ideeën even serieus worden genomen, dan een team met een baas boven hun.

Hii! Ik ben Mirthe. Ik ben de grafische vormgever van CreaTextiel. Super leuk dat je bij mijn stukje bent beland en die aan het lezen bent!

Ik ben geboren in Den Bosch en woon al mijn hele leven in het dorpje Vught, dat ernaast ligt. Ik ben nu 15 jaar en zit in 4 VWO, ik sport ook nog 3 keer per week en ik heb mijn taken bij CreaTextiel, je kunt dus wel zeggen dat ik een bezige bij ben en ik eerder tijd te weinig dan te veel heb 🙂

Ik ben dus een jonge grafische ontwerpster, die dol is op illustreren. Ik maak illustraties, kaarten, gif’jes en nog veel meer. Mijn taken binnen het bedrijf is: het mee-verzorgen  van de content van het bedrijf, bijvoorbeeld op de sociale media’s van het bedrijf, zorgen dat de bestanden die binnenkomen voor het bedrukken in orde zijn en het verzorgen van de grafische ontwerp diensten die CreaTextiel aanbiedt. Via de grafische ontwerp diensten die wij aanbedenen, help ik bijvoorbeeld voor andere ondernemers die willen opvallen met hun bedrijf. Als ik geraadpleegd word om ondernemers te helpen op grafisch gebied, neem ik ze alles uit handen, ik probeer hun wensen en behoeftes te achterhalen en ga voor hun aan de slag om iets leuks voor hun te maken. Ik wil graag met mijn rol creativiteit en plezier overbrengen door anderen te helpen.