WE PRINT YOUR THOUGHTS

Kijk verder voor meer informatie

Zelf kleding aanleveren

Heeft u liever uw eigen kleding of overige textielproducten bedrukt? Dat is geen probleem bij ons! In tegenstelling tot veel textieldrukkerijen, bedrukken wij wel textiel wat wordt aangeleverd.

Regels

Voor deze dienst hanteren wij wel bepaalde regels, zodat wij goed werk aan u kunnen leveren.

Ten eerste is het van belang dat het materiaal van product dat u wilt laten bedrukken, geschikt is om op te bedrukken, dat wil zeggen dat het materiaal bestand moet zijn tegen een hoge temperatuur (150 graden) en hoge druk van onze persen. Ook mogen er geen naden en/of andere ongelijkheden zitten op de plek waar de opdruk moet komen. Oftewel het bedrukkingsvlak moet helemaal glad zijn. Belangrijk om nog te weten, is dat wij geen enkele garantie kunnen geven op de producten die u aanlevert voor het bedrukken. Bijvoorbeeld als wij tijdens het bedrukkingsproces een fout maken, waardoor de producten niet meer bruikbaar zijn. Uiteraard geven wij wel garantie op de bedrukkingen op uw producten.

 

Levertijd

Wij hanteren maximaal een week als levertijd voor het personaliseren van uw producten, die ingaat nadat wij uw spullen in ontvangst hebben genomen. In sommige gevallen kan dit toch niet gerealiseerd worden, maar dan zorgen wij dat u daarvan tijdig op de hoogte bent en denken wij graag mee naar een oplossing. Heeft u spoed  bij uw bestelling, dan kunnen wij u ook helpen. Wij kunnen dan zelfs dezelfde dag nog uw bestelling klaar hebben. Neem contact met ons op, zodat wij hier samen met u naar kunnen kijken.

 

Meer informatie en/of offerte aanvragen

Wilt u graag gebruik maken van deze dienst en wilt u weten of uw producten geschikt zijn om door ons te laten bedrukken, bent u benieuwd naar de kosten en/of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij u hiermee kunnen helpen. Dat is onder meer mogelijk via het onderstaande contactformulier.

 

 

Contactformulier